Comm'on
Echipa PR & COMMUNICATION

Sonia Nechifor
Este Managing Partner al agenției Communication ON. În anul 2011, acumulase deja peste 6 ani de experiență în domeniul comunicării, așa că a decis să urmeze calea antreprenoriatului și a fondat la Cluj-Napoca agenția Comm’ON. Bunele maniere în comunicare sunt parte din filosofia de business a Soniei, de aceea în fiecare proiect pe care îl desfășoară integrează aspecte educaționale, menite să cultive publicul larg. Sonia este prin definiție spontană și creativă, iar asta o ajută să găsească mereu idei simple, dar care transformă lucruri și gânduri obișnuite în fapte extraordinare. Așa a dat naștere unor proiecte frumoase, a adus în lumină oameni valoroși și le-a creat o poveste care se țese zi de zi în „laboratorul” Comm’ON.

Laura Opriș
Laura Opriș, partener fondator al agenției de branding și comunicare Communication ON. Cele mai puternice instrumente pe care le stăpânește cu măiestrie sunt cuvintele alese cu grijă menite s ă deschidă uși, zâmbetul și atitudinea pozitivă care convinge și oferă încredere. Pe lângă faptul că este o specialistă în arta comunicării, Laura este și un foarte bun lider, care reușește să motiveze, inspire și să potențeze creativitatea întregii echipe. Gândirea analitică și echilibrul o ajută să ia cele mai bune decizii atât în relația cu clienții, cât și în cadrul agenției.
Cariera ei în domeniul comunicării a fost presărată cu provocări și proiecte frumoase, care i-au adus notorietate și  o mulțime de satisfacții. A fost PR Manager la una dintre cele mai mari companii farmaceutice din România și a elaborat strategii de branding și comunicare pentru mai mult de 50 de clienți.